De Heerlijkheid Heemstede2020-06-08T17:41:15+01:00
Loading...

Barbara van Os – eigenaar De Heerlijkheid Heemstede

Na de hotelschool, kwam Barbara terecht in het bankwezen, waar zij negentien jaar werkzaam is geweest. Door een reorganisatie kreeg Barbara  de kans om een andere weg in te slaan. De horeca is altijd blijven kriebelen. De kans om de Heerlijkheid vanaf de grond af aan op te bouwen heeft ze met beide handen aangepakt. Barbara is echt een levensgenieter en vanuit dat idee is de Heerlijkheid opgezet.

De Heerlijkheid Heemstede

Bij de Heerlijkheid Heemstede ben je van harte welkom voor ontbijt, lunch, borrel of een lekkere kop koffie.
Sinds april 2018 staan de deuren van De Heerlijkheid Heemstede voor je open voor huisgemaakte broodjes, soep en salades.

Met een gezellige sfeer, verschillende zithoekjes, een grote bar, een grote tafel en zowel een terras voor als een binnentuin achter is de Heerlijkheid geschikt voor grote en kleine groepen. En ook zeer geschikt voor besloten feesten.

De Heerlijkheid Heemstede is ook zeer geschikt voor het houden van een feestje of een netwerk evenement. Voor zowel kleine als grote groepen. Mocht je interesse hebben om bij de Heerlijkheid Heemstede een evenement te willen organiseren, neem contact op met Barbara van Os. Zij maakt een op maat gemaakt voorstel voor je en verzorgt voor jou het feest of event. Op deze manier heb jij alle aandacht voor je gasten en bezoekers.

Genieten bij De Heerlijkheid Heemstede

De Heerlijkheid Heemstede heeft een kleine kaart waarvan alles vers wordt gemaakt. De kaart is met zorg uitgekozen. Ook de koffie en thee is bewuste keuze geweest. Zowel Senza Tea en het koffiemerk Vascobelo zijn van zeer goede kwaliteit en smaak.  Maar de bedrijven hebben ook duurzaamheid hoog in het vaandel staan.
De drie belangrijkste pijlers voor de Heerlijkheid Heemstede zijn personeel, interieur en kwaliteit van het eten. Elke pijler moet goed zijn, zodat De Heerlijkheid een fijne plek is om naartoe te gaan. Je komt hier voor een geniet moment en we helpen deze graag te creëren!